За оперативним повідомленням Головного управління у Івано-Франківській області 25.07.2017 року о 07:15 хв. до Управління Держпродспоживслужби у Верховинському районі надійшло повідомлення від Верховинської ЦРЛ про госпіталізацію у стані середньої важкості 13-ти осіб з підозрою на харчове отруєння, серед яких 6 дорослих та 7 дітей.
Всі вони відпочивали в готельно-відпочинковому комплексі «Сяйво Карпат», що в селі Красноїлля Верховинського району.
У ході епідрозслідування спеціалістами Головного управління у Івано-Франківській області встановлено, що 24.07.2017 р. на вечерю в готельному комплексі вони вживали в їжу суп овочевий, пюре картопляне, салат із овочів, м'ясну котлету, яйця варені та фрукти.
Станом на 25 липня 2017 р., зі слів власника, в садибі «Сяйво Карпат» відпочиває 121 особа (3 групи).
З метою проведення епідрозслідування, встановлення заходів щодо даного випадку групового харчового отруєння та обстеження готельно-відпочинкового комплексу, відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області від 25.07.2017 р. № 141 «Про проведення епідеміологічного розслідування» створено робочу групу, яка на даний час проводить визначений законодавством комплекс необхідних заходів.
Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.