Фахівці Прилуцького міськрайонного управління Держпродспоживслужби взяли участь у засіданні «круглого столу», де разом з представниками бізнесу і контролюючих органів, посадовцями виконавчого комітету міської ради обговорили питання, пов’язані з діяльністю суб’єктів господарювання в умовах карантинних обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Зокрема, йшлося про дотримання підприємцями під час провадження своєї діяльності вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів на власних об’єктах в умовах карантину.
Крім того, фахівці територіального підрозділу Держпродспоживслужби провели семінар для директорів шкіл Сухополов’янської ОТГ.
На зібранні йшла мова про вимоги Санітарного регламенту для загальноосвітніх навчальних закладів, що почав діяти з 1 січня нинішнього року. Під час семінару представники Держпродспоживслужби ознайомили освітян з основними положеннями документу, поінформували про відповідальність у разі їх недотримання і відповіли на численні запитання присутніх.