Протягом минулих вихідних фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини продовжували здійснювати контроль за дотриманням суб’єктами господарювання карантинних обмежень.
У цілому проведено 785 заходів контролю: перевірено 240 об’єктів торгівлі продовольчими і 393 – непродовольчими товарами, 14 ринків і 138 закладів громадського харчування (в тому числі 35 закладів - після 22-00 години).
За результатами комісійних обстежень фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області склали 24 протоколи за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».
Загалом під час заходів контролю фахівці проводять значну інформаційно-роз’яснювальну робота щодо попередження розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19. Керівникам об’єктів нагляду надаються рекомендації по забезпеченню дотримання протиепідемічних вимог під час господарської діяльності.