Миколаївщина: семінар зі складання перспективного меню для представників закладів освіти
опубліковано 16 лютого 2024 року о 17:11

14 лютого начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Бурденко Л.А.,  та фахівці відділу безпеки середовища життєдіяльності проведений вебінар зі складання перспективного меню з закладами освіти Вільнозапорізької територіальної громади Баштанського району. В вебінарі прийняли участь 26 осіб.

Оговорені проблемні питання, які виникають під час складання перспективних меню в форматі питання – відповідь.

Під час вебінару надані практичні рекомендації:

  • щодо дотримання фізіологічних норм та принципів раціонального харчування відповідно вікових категорій дітей,
  • щодо основних вимог до виробничих приміщень та виробничих зон,
  • щодо основних вимог, передбачених Постановою №305 від 24.03.2021р «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
  • щодо складання та використання технологічних карток страв
  • щодо режимів роботи закладів, режимів харчування.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux