Постійно діючою комісією в складі представників управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби 4 грудня 2025 року проведено атестацію трьох офіційних ветеринарних лікарів Миколаївської обласної державної лікарні ветеринарної медицини з теоретичних та практичних знань щодо проведення передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів для отримання офіційного допуску нанесення позначки придатності й ветеринарних штампів.
Також, проведено атестацію шести офіційних ветеринарних лікарів Миколаївської обласної державної лікарні ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль за операторами ринку, що проводять забій сільськогосподарських тварин з теоретичних знань щодо проведення ветеринарно-санітарної оцінки шкіряної та хутрової сировини і порядку ветеринарного клеймування шкіряної та хутрової сировини.
За результатами атестації офіційні ветеринарні лікарі отримали допуск нанесення позначок придатності, ветеринарних штампів та здійснення ветеринарно – санітарної оцінки шкіряної та хутрової сировини з послідуючим її клеймуванням.
