14 травня фахівці управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області провели вебінар зі складання перспективного меню з закладами освіти Миколаївської області, до якого долучиличь представники 12 закладів освіти, які беруть участь в організації харчування в закладі, складанні сезонного перспективного меню.
Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Фахівці управління обговорили основні зауваження та помилки при складання меню, різноманіття страв, виконання норм харчування.
Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Фахівці управління обговорили основні зауваження та помилки при складання меню, різноманіття страв, виконання норм харчування.