Миколаївщина: організовано вебінар по шкільному харчуванню
опубліковано 15 травня 2024 року о 17:07

14 травня фахівці управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області провели вебінар зі складання перспективного меню з закладами освіти Миколаївської області, до якого долучиличь представники 12 закладів освіти, які беруть участь в організації харчування в закладі, складанні сезонного перспективного меню.

Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Фахівці управління обговорили основні зауваження та помилки при складання меню, різноманіття страв, виконання норм харчування.

Під час вебінару були розглянуті в теоретичній частині освітлені питання основних вимог до складання перспективного меню та проблемні питання, що виникають під час організації харчування, складання меню. В практичній частині вебінару фахівці управління ознайомили учасників з основними етапами, вимогами складання перспективних сезонних меню. Фахівці управління обговорили основні зауваження та помилки при складання меню, різноманіття страв, виконання норм харчування.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux