Лайфхаками і скілами у сфері безпечності харчових продуктів ділився з учасниками Всеукраїнського ресторанного саміту Олег Рубан, очільник Держпродспоживслужби м.Києва
опубліковано 11 жовтня 2024 року о 11:13

Про можливості партнерства та консультативної допомоги бізнесу наголошено на саміті у Києві.

Лайфхаками і скілами у сфері безпечності харчових продуктів ділився з учасниками Всеукраїнського ресторанного саміту начальник Головного управління Держпродспоживслужби в м.Києві Олен Рубан.

«Держпродспоживслужба, хоч і державний наглядовий орган, перш за все, є партнером для бізнесу, і сервісною організацією для допомоги бізнесу в умовах сьогодення», – зазначив у своєму виступі Олег Рубан.

Крім того говорили про проблемні питання ресторанного бізнесу, трансформацію системи державного контролю в сфері безпечності та якості харчових продуктів.

Зокрема, начальник Головного управління Олег Рубан розповів про належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення, нагадав учасникам вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок. Також наголосив на важливості контролю здоров’я та гігієни персоналу.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux