Лабораторія Миколаївської регіональної Державної лабораторії Держпродспоживслужби підтвердила свою компетентність відповідно до вимог ISO 17025 Національним агентством з акредитації України
опубліковано 20 вересня 2023 року о 15:35

Миколаївська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових  продуктів та захисту споживачів Державної служби України з питань безпечності харчових  продуктів та захисту споживачів є лабораторно-діагностичною установою Головного управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області з питань лабораторної діагностики хвороб тварин, птиці, риб, бджіл та оцінки якості і безпеки сировини та продуктів харчування, напоїв, води, кормів і кормових добавок, а також санітарно-гігієнічних досліджень об’єктів державного нагляду.

Відповідно до повноважень, проводить відбір зразків, визначення органолептичних, фізико-хімічних, біохімічних, хіміко-токсикологічних, радіологічних, мікробіологічних, мікологічних, імуноферментних, імунологічних, вірусологічних, гістологічних та паразитологічних показників, молекулярно – генетичні дослідження зразків харчової продукції, сировини тваринного та рослинного походження, кормів, ґрунту, води питної, ставкової, річної, морської, стічних вод, показників навколишнього середовища, патологічного та біологічного матеріалу; вимірювання фізичних параметрів і факторів виробничих приміщень та об´єктів зовнішнього середовища; ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини.

У лабораторії можна здійснити дослідження:

  • Харчових продуктів, сировини тваринного та рослинного походження;
  • Кормів, кормової сировини, комбікормів, преміксів;
  • Води (питної, природних водойм, господарського призначення, стічні води);
  • Дослідження показників безпечності та якості об’єктів санітарних заходів, факторів середовища життєдіяльності людини;
  • Діагностику хвороб тварин, птиці, риб та бджіл інфекційного та неінфекційної етіології.

Миколаївська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових  продуктів та захисту споживачів в своїй роботі керується основними положеннями Політики з якості, а саме:

  • Забезпечення достовірності інформації про якість і безпеку досліджуваної сировини, продукції та кормів;
  • Дотримання сталої професійної практики відповідно до технічних вимог та вимог до управління Стандарту ISO 17025, підтримка високої якості випробувань у процесі обслуговування замовників;
  • Прагнення до максимального задоволення інтересів замовників і підтримки їх довіри, безпристрасність при проведенні випробувань і забезпечення конфіденційності інформації щодо виконуваних робіт;

Миколаївська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових  продуктів та захисту споживачів пропонує:

  • випробування з використанням визнаних на міжнародному й національному рівнях методів випробувань, атестованих методик вимірювань, каліброваних засобів вимірювань.
  • швидкість обслуговування, повага до клієнта, конфіденційність, гарантія якості досліджень, своєчасне отримання результатів та консультація від наших фахівців.

В планах лабораторії розширення сфери акредитації та отримання уповноваження на проведення фіто-санітарної експертизи (аналізів).

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux