Під час заходу обговорено нормативно-правові акти щодо безпечного та якісного харчування пацієнтів у лікарнях. Онлайн формат дозволив інтерактивно та оперативно поєднати експертні знання консультанта із конкретними потребами представників закладів.
У ході зустрічі було детально розглянуто вимоги чинного законодавства, практичні аспекти їх впровадження, а також наголошено на важливості співпраці та постійного діалогу для підвищення стандартів харчування у медичних закладах.
«Обмін досвідом та конструктивний діалог дозволили визначити ключові напрями для вдосконалення процесів, що сприятиме забезпеченню здоров'я та комфорту пацієнтів», – зазначає Дмитро Байраченко, начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві.
У нараді взяли активну участь представники 74 комунальних закладів охорони здоров’я Києва. Учасники мали змогу поставити запитання, знайти відповіді та рішення для нагальних задач їхньої діяльності.