Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області продовжує щоденний контроль за фактичним харчування дітей в закладах загальної середньої освіти міста Миколаєва, що організовано Комунальним виробничим підприємством по організації харчування у навчальних закладах.
За 10 вересня 2025 року проаналізовано фотоматеріали готових страв 21 закладу загальної середньої освіти та надані рекомендації:
Очікуване меню КВП по організації харчування у навчальних закладах.
На фотозвітах ви бачите, що фактично отримали діти в закладах освіти за 10 вересня 2025 року.
Забезпечення дітей якісним та безпечним харчуванням залишається одним із ключових пріоритетів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області. Ми продовжуватимемо моніторинг та надання рекомендацій задля підвищення стандартів харчування у закладах освіти.