Керівники Головного та Вінницького міського управлінь Держпродспоживслужби у Вінницькій області провели нараду для закладів громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь
опубліковано 16 липня 2021 року о 09:20

15 липня 2021 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук та начальник Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Ірина Односталко провели нараду на тему "Профілактика харчових отруєнь та кишкових захворювань" для керівників закладів громадського харчування та супермаркетів Вінницької об’єднаної територіальної громади.

Також, присутні заслухали виступ заступника начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького міського управління Кульбаки Лариси Дмитрівни щодо профілактики виникнення спалахів сальмонельозу в закладах громадського харчування.

За результатами наради представникам закладів було вручено листи щодо вжиття заходів з недопущення виникнення харчових отруєнь.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux