15 липня 2021 року начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук та начальник Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Ірина Односталко провели нараду на тему "Профілактика харчових отруєнь та кишкових захворювань" для керівників закладів громадського харчування та супермаркетів Вінницької об’єднаної територіальної громади.
Також, присутні заслухали виступ заступника начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького міського управління Кульбаки Лариси Дмитрівни щодо профілактики виникнення спалахів сальмонельозу в закладах громадського харчування.
За результатами наради представникам закладів було вручено листи щодо вжиття заходів з недопущення виникнення харчових отруєнь.