Інформація про діяльність Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві за серпень 2024 року
опубліковано 12 вересня 2024 року о 11:31

Протягом серпня 2024 року Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві (далі – Управління) проведена наступна робота.

Проведено розгляд 61, в тому числі 49 первинних, звернень громадян. Співробітники Управління прийняли участь у здійсненні 4 позапланових заходах державного нагляду (контролю) у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та 10 інспектуваннях у сфері безпечності харчових продуктів. 

Розглянуто 15 примірних чотиритижневих меню, з яких 12 погоджено; розглянуто та погоджено 2 інструкції з радіаційної безпеки; погоджено заявку - замовлення на постачання джерел іонізуючого випромінювання одному суб’єкту господарювання.

Протягом серпня поточного року здійснено комісійне обстеження 711 закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голосіївського, Дарницького, Деснянського, Дніпровського, Оболонського, Печерського, Подільського та Солом’янського районів м. Києва з питань підготовки до нового навчального року; 12 закладів професійно-технічної, 8 позашкільної освіти, а також 4 приватних закладів освіти м. Києва.

Співробітники Управління взяли участь у комісійному обстеженні Державного підприємство України «МІЖНАРОДНИЙ ДИТЯЧИЙ ЦЕНТР „АРТЕК“» щодо створення безпечних умов перебування дітей.   

Співробітники Управління брали участь в роботі 21 комісії районних в місті Києві державних адміністрацій щодо дотримання вимог законодавства, розгляду звернень громадян.

Представники Управління прийняли участь в комісійних обстеженнях учбово-спортивної бази «Спартак», стадіону «Темп» та спорткомплексу ДЮСШ «Атлет» в рамках діяльності комісії Київської міської державної адміністрації з контролю за станом спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів, обстеженні Пуща-Водицького психоневрологічного інтерната, яке було організовано Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у м. Києві та Київської області.

Підготовлено 18 інформацій для публікації на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві про стан атмосферного повітря та радіаційного фону в м. Києві.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux