Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві започаткувало онлайн-школу щодо впровадження системи НАССР
опубліковано 07 липня 2020 року о 15:00

Аудитори Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві  щоп’ятниці проводять на офіційній сторінці відомства у мережі facebook онлайн-школу щодо впровадження системи НАССР.


«HACCP покликана зробити харчову продукцію безпечною для споживача, таку ж саму мету ставимо перед собою і ми. Саме тому запровадили безкоштовну онлайн-школу, в рамках якої наші фахівці відповідатимуть на практичні запитання слухачів», – зауважив керівник ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Олег Рубан.


Перший блок школи HACCP відбувся 3 липня. Провели його заступники начальника Управління безпечності харчових продуктів ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Роман Матвійчук та Юрій Миркєєв. 


«Школа викликала неабиякий інтерес, до нас доєдналися слухачі з усіх куточків України, тому будемо продовжувати почате. Нині запит від аудиторії зробити акцент на необхідній документації, нюансах, на які звертають увагу аудитори», – зазначив Роман Матвійчук.


Школа HACCP стане в нагоді підприємцям, технологам, а також людям, задіяним в організації процесів виробництва і контролю продуктів харчування.


 «Якщо аудитор і організатор виробництва розмовляють однією мовою, у виграші усі, і в першу чергу – споживач, оскільки отримує безпечний продукт. Під час школи ми поговоримо про переваги системи, перелік документів, процедури впроваджені на виробництві, і ресурси, необхідні для роботи системи», – зауважив Юрій Миркєєв.


Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві запрошує у переглянути відео онлайн-школи в прямому ефірі щоп’ятниці на офіційній сторінці відомства у мережі facebook. Усі відео доступні до перегляду і після прямої трансляції.


Моніторингові візити дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів суб’єктами, які здійснюють господарську діяльність у Києві, свідчать, що  система HACCP не впроваджена на кожному другому об’єкті. Хоч цього вимагає закон.


Нагадаємо, HACCP – система аналізу ризиків, що опирається на критичні контрольні точки. Завдяки її впровадженню, як власник підприємства, так і контролер отримує інструмент прозорої  ідентифікації, оцінки і управління небезпечними чинниками, які можуть вплинути на харчову продукцію.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux