Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області відзначило перспективи подальшої співпраці з операторами ринку молока
опубліковано 13 вересня 2021 року о 13:25

У рамках реалізації Пілотного проєкту із запровадження програми контролю сирого молока на базі програмного забезпечення «Молочний модуль» в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Черкаській області відбулася зустріч із представниками молокопереробних підприємств області. Метою зустрічі було обговорення алгоритму реалізації та впровадження зазначеного Пілотного проєкту.

Під час проведення зустрічі в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Олександр Грибик наголосив на значенні впровадження «Молочного модуля» у функціонуванні молокопереробної галузі та забезпеченні споживачів якісними і безпечними продуктами тваринного походження. Зокрема, ним було акцентовано увагу на тому, що впровадження програми контролю сирого товарного молока сприятиме здоров’ю та добробуту населення України, вищій якості продукції, спроможному сектору, а також сталій торгівлі, створенню робочих місць у молочній галузі.

Начальником управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Юрієм Квасом проведено конструктивне обговорення основних принципів та кроків впровадження Пілотного проєкту на рівні взаємодії Головного управління та його територіальних органів з операторами ринку.

Начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Сергій Гончаров поінформував запрошених операторів ринку молока щодо законодавчої основи впровадження Проєкту та щодо показників безпеки, які повинні визначатися у сирому молоці в рамках «Молочного модуля».

Директор Черкаської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Лілія Орленко доповіла присутнім на зустрічі про готовність діагностично-лабораторного закладу брати участь у реалізації Проєкту.

Під час зустрічі було окреслено перспективи подальшої співпраці операторів ринку молока із територіальними органами Держпродспоживслужби області та питання, що потребують додаткового опрацювання з метою якнайшвидшої реалізації Проєкту в Черкаській області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux