Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області здійснили 1232 перевірки з питань дотримання суб’єктами господарювання карантинних вимог
опубліковано 15 червня 2021 року о 10:58

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області щоденно контролюють стан дотримання обмежень, передбачених відповідною постановою Кабінету Міністрів України, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Так, за період з 07.06 - 14.06.2021 року, у межах своїх повноважень, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області провели 1232 заходи нагляду (контролю), у ході яких на 62 об’єктах виявили певні порушення, на усунення яких надали 45 приписів керівникам та ініціювали складання 19 постанов і протоколів про порушення карантинних заходів.

Зокрема, перевірили наступні об’єкти:

383 об'єкти торгівлі продовольчими товарами, порушення встановили на 21 (надали 9 приписів, склали 14 протоколів та постанов);

186 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення встановили на 4 (надали 4 приписи);

306 закладів громадського харчування, порушення виявили у 3 (надали 3 приписи);

24 перукарні  і салони краси (порушення не виявили);

39 закладів дошкільної освіти (порушення не виявили);

24 заклади загальної середньої освіти щодо створення безпечних умов  перебування учнів та працівників (порушення не виявили);

124 інші об’єкти нагляду, порушення виявили на 6 (надали 5 приписів, склали 1 постанову).

Водночас щоденно здійснюється контроль за роботою агропродовольчих ринків. За попередній тиждень там провели 139 позапланових перевірок  з питань дотримання протиепідемічних заходів під час карантину, за виявлені порушення винесли 28 приписів та пропозицій  керівникам ринків.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області регулярно проводять моніторинг 1087 заходів поточної дезінфекції на об’єктах різної категорії та заходи з інформування населення, у тому числі із залученням засобів масової інформації і соцмереж (загалом 988 заходів).

Робота з нагляду за дотриманням суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину триває.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux