Фахівці Держпродспоживслужби в Запорізькій області провели оnline консультації для представників закладів громадського харчування
опубліковано 07 грудня 2021 року о 12:00

Який порядок проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) стосовно закладів громадського харчування у сфері безпечності харчових продуктів; перелік питань щодо проведення заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин; вимоги законодавства щодо маркування харчових продуктів; чи проводиться відеофіксація здійснення перевірок; яка відповідальність суб’єктів господарювання за порушення законодавства про безпечність харчових продуктів?

На ці та інші питання відповів в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віталій Д’яков під час online консультацій для представників малого та середнього бізнесу сфери громадського харчування.

Також доповідач проінформував підприємців про затвердження щорічного плану державного контролю Держпродспоживслужби у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини на 2022 рік.

Запис оnline консультацій можна переглянути за посиланням.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux