Який порядок проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) стосовно закладів громадського харчування у сфері безпечності харчових продуктів; перелік питань щодо проведення заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин; вимоги законодавства щодо маркування харчових продуктів; чи проводиться відеофіксація здійснення перевірок; яка відповідальність суб’єктів господарювання за порушення законодавства про безпечність харчових продуктів?
На ці та інші питання відповів в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віталій Д’яков під час online консультацій для представників малого та середнього бізнесу сфери громадського харчування.
Також доповідач проінформував підприємців про затвердження щорічного плану державного контролю Держпродспоживслужби у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, ветеринарної медицини на 2022 рік.
Запис оnline консультацій можна переглянути за посиланням.