Фахівці Держпродспоживслужби Черкащини контролюють посилені протиепідемічні заходи під час святкування іудейського нового року в Умані
опубліковано 16 вересня 2020 року о 16:58

В Умані запроваджено посилені протиепідемічні заходи, виконання яких контролюють фахівці міськрайонного управління Держпродспоживслужби Черкащини - постійний контроль на території святкування іудейського нового року, дезінфекційна обробка місць загального користування, автотранспорту та майданчиків зі сміттєвими контейнерами

Так, відділ житлово-комунального господарства, ТОВ «Екоклінер» та УКП «Комунальник» встановили щити про заборону купання у водоймах, а також 4 біотуалети у громадських місцях.  

На кількох вулицях, якими пересуваються прочани, нанесено маркування безпечної дистанції. Проводиться постійний контроль за благоустроєм в зоні святкування. Представники Уманського міськрайонного управління Держпродспоживслужби Черкащини розробили схему санітарного очищення території проживання та святкування хасидів: на 26 майданчиках встановлено 104 контейнери для сміття, які обслуговує 9 одиниць автотранспорту.

Щоденно проводиться дезінфекція автомобілів Національної поліції, сміттєвозів, контейнерів для сміття та обладнаних для них майданчиків.

З 8 вересня поточного року забезпечено щоденне прибирання та миття 6 вулиць в районі святкування, профілактична дезінфекція місць загального користування 7 будинків КНП «Уманське РЕУ №3». Створено запаси деззасобів, антисептиків для рук, рідкого мила, спецодягу, засобів індивідуального захисту для працівників комунальних служб. На це з міського бюджету виділено 337,00 тис. грн.

Представники Міжнародного Благодійного Фонду імені Рабі Нахмана із Бреслава визначили кількість прочан, які можуть перебувати в культових спорудах. Встановлено інформаційні табло щодо протиепідемічних заходів. Повсюди поширюються пам’ятки.

Культові споруди забезпечені безконтактними термометрами, одноразовими рушниками, санітайзерами, антисептиками для рук, рідким милом, деззасобами, пульверизаторами для деззасобів. Розроблено графік дезобробок, план схеми розміщення відвідувачів.

Посилені заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції  в Умані триватимуть до 23 вересня.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux