Держпродспоживслужба Херсонщини нагадує, що забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів – обов’язок суб’єктів господарювання. Держпродспоживслужба здійснює державний нагляд (контроль) у зазначеній сфері.
Фахівці Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області здійснили позапланове інспектування постачальників харчових продуктів щодо усунення раніше виявлених порушень. За результатами перевірок складено відповідні акти.
У ході інспектувань встановлено, що всі недоліки усунено:
У рамках заходів з постачальниками проведено роз’яснювальну роботу щодо неухильного дотримання правил перевезення автомобільним транспортом, зокрема необхідності забезпечення належного температурного режиму, що унеможливлює розмноження мікроорганізмів та утворення токсинів.
Безпечна їжа – це спільна турбота!