Дніпропетровщина: як уникнути харчового отруєння в літню спеку
опубліковано 05 липня 2024 року о 14:47

Дуже спекотна погода, яка розпочалася в Україні, зокрема в дніпропетровському регіоні, суттєво підвищує для населення ризики харчових отруєнь та гострих кишкових інфекційних хвороб.

Рекомендації, як уникнути такої небезпеки, надав у відеокоментарі ТК «РУДАНА» начальник Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Валерій Барабаш. Він звернувся із застереженням до мешканців щодо придбання продуктів на стихійних ринках та нагадав, що така торгівля, за відсутності підтримання температурного режиму зберігання, – це потенційний ризик отруєння. Наголосив на тому, що робота Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області спрямована на профілактику функціонування стихійних ринків.

Також надано поради щодо зберігання харчових продуктів, способів подовжити життя харчам у холодильнику, особливо в умовах вимкнення електроенергії.

Детальніше – у сюжеті.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux