Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку проведе вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів
опубліковано 09 червня 2020 року о 17:53

10 та 11 червня 2020 року в рамках програми відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів, Держпродспоживслужба у співробітництві з Групою Світового Банку проведе вебінар на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів».

Програма вебінару складається з двох навчальних сесій, у ході яких будуть розглянуті інституційні та регуляторні аспекти реформи систем безпечності харчових продуктів, оцінка ризику, перевірки та простежуваність харчових продуктів. Тренінг проводитиме Катерина Онул, ведуча напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).

Вебінар буде проведений в системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби та в подальшому буде доступний в записі у розділі «Самоосвіта».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux