10 та 11 червня 2020 року в рамках програми відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів, Держпродспоживслужба у співробітництві з Групою Світового Банку проведе вебінар на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів».
Програма вебінару складається з двох навчальних сесій, у ході яких будуть розглянуті інституційні та регуляторні аспекти реформи систем безпечності харчових продуктів, оцінка ризику, перевірки та простежуваність харчових продуктів. Тренінг проводитиме Катерина Онул, ведуча напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).
Вебінар буде проведений в системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби та в подальшому буде доступний в записі у розділі «Самоосвіта».