З метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення та прочан під час святкування Рош га-Шана, Уманське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області розпочало проведення моніторингових відвідувань і робочих нарад з представниками готелів, пунктів харчування та закладів ресторанного господарства, задіяних в обслуговуванні заходів у цей період.
Під час зустрічей учасників ознайомлено з основними вимогами законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства, факторами ризику середовища життєдіяльності в м. Умань.
Заклади отримали пам’ятки та практичні рекомендації щодо організації харчування, забезпечення належних умов проживання та профілактики можливих інфекційних захворювань.
Такі заходи спрямовані на підвищення рівня безпеки та комфорту для прочан і жителів міста, а також на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій під час масових заходів.