Буковина: виробнича нарада стосовно підсумків роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області
опубліковано 31 травня 2023 року о 15:24

30 травня 2023 року під головуванням начальника Головного управління Аліни Гаєвської відбулась виробнича нарада з керівниками структурних підрозділів  Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

В рамках наради було заслухано начальника  управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Наталію Клімчук з інформацією про підсумки роботи за травень  місяць

А саме :

  • здійснення комісійних перевірок об’єктів підвищеного епідемічного ризику;
  • здійснення контролю по дотриманню вимог санітарного законодавства за організацією харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, санітарно-технічним станом об’єктів питного водопостачання області та забезпеченістю населення краю якісною питною водою;
  • проведення моніторингу роботи харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти області в умовах воєнного стану», під час проведення яких здійснювався контроль за впровадженням сучасних стандартів з організації харчування, внесення корективів у перспективні меню відповідно до сезонності продуктів харчування та контроль щодо дотримання норм харчування та їх виконання у закладах освіти;
  • оновлення санітарних паспортів харчоблоків з урахуванням покращення матеріально-технічної бази їдалень (харчоблоків) закладів освіти, стану організації харчування учнів та вихованців
    комісійні моніторингові обстеження підприємств централізованого та нецентралізованого питного водопостачання з органами місцевого самоврядування з питань дотримання вимог чинного законодавства;
  • розроблення та затвердження місцевих програм «Питна вода», покращення матеріально-технічної бази, проведення лабораторних досліджень питної води підприємствами.

Головним управлінням було ініційовано проведення спільної наради з Департаментом систем життєзабезпечення Чернівецької обласної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування та керівників підприємств водопровідно-каналізаційного господарства з питання «Про стан забезпечення населення безпечною для здоров’я людини питною водою».
Спеціалістами управління в травні поточного року тричі прийнято участь на засіданнях міжвідомчого оперативного штабу із координування організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей, створеного Чернівецькою ОВА.
З метою якісної та всебічної підготовки до літньої оздоровчої кампанії на  території області  розроблені обов’язкові умови для  закладів оздоровлення та відпочинку та направлені органам місцевого самоврядування, керівникам закладів.

Також було заслухано інформацію щодо стану розгляду звернень громадян. Протягом трьох місяців надійшло 108 звернень громадян, з них ️62 мали позитивний результат розгляду.

Найбільша кількість звернень громадян, що надходять стосуються питань захисту прав споживачів.

Начальник Головного управління Аліна Гаєвська наголосила на особливу увагу щодо аналізу організації роботи із зверненнями громадян. Стан розгляду відповідних звернень знаходиться на особливому контролі керівництва.

Начальником Головного управління наголошено керівникам управлінь, відділів звернути увагу на забезпечення своєчасного та якісного виконання доручень, наказів керівництва, а також щодо чіткого дотримання працівниками вимог чинного законодавства при здійсненні своєї діяльності.


на фото - учасники заходу на фото - учасники заходу на фото - учасники заходу
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux