Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області проводить інформаційно – роз’яснювальну роботу з рибними господарствами (потужностями) області щодо важливості проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення поширення інфекційних захворювань риб, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції.
Так, минулого тижня спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області на базі ФГ «Ішхан» провели семінар на тему: «Проведення профілактичних заходів у сферах ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів у рибогосподарствах Вижницького району».
У семінарі взяли участь керівники та /або власники рибогосподарств району, спеціалісти Вижницької районної державної лікарі ветеринарної медицини, а також державні інспектори, державні ветеринарні інспектори відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Вижницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.
На семінарі були розглянуті такі питання:
По закінченню заходу фахівці Держпродспоживслужби надали вичерпні відповіді на запитання присутніх в межах чинного законодавства та компетенції Держпродспоживслужби.