Буковина: відбулась нарада по підсумках роботи спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та державних установ ветеринарної медицини за травень місяць
опубліковано 08 червня 2023 року о 09:41

8 червня 2023 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспожислужби в Чернівецькій області Аліни Гаєвської відбулась нарада з керівниками районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області та начальниками районних ветеринарних лікарень.

В рамках наради було заслухано начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Любов Штефуряк з інформацією про підсумки роботи управління за травень місяць

А саме обговорені наступні питання:

  • щодо здійснення заходів державного нагляду (контролю) у травні місяці;
  • проаналізовано дотримання вимог під час проведення карантинування тварин;
  • виконання програми лабораторного контролю за сальмонельозом в птахогосподарствах;
  • виконання Плану заходів по ліквідації лейкозу ВРХ в неблагополучному пункті;
  • аналіз виконання доручення Чернівецької ОДА щодо моніторингових перевірок харчоблоків закладів загальної середньої освіти;
  • участь операторів ринку та виконання учасниками Програми контролю сирого молока на базі програмного забезпечення «Молочний модуль»;
  • виконання Плану протиепізоотичних заходів основних інфекційних та інвазійних захворювань та ін.

Заступник начальника Головного Управління Олександр Довганюк наголосив державним ветеринарним інспекторам про необхідність посилити контроль за реалізацією живої птиці на агропродовольчих ринках, шкірсировини із забійних підприємств та за ️ проведенням відповідних протиепізоотичних заходів в імунних зонах птахо господарств.

Директор Чернівецької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Віктор Бак доповів про проведення лабораторних досліджень у сферах ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів.

Начальником Головного управління наголошено керівникам управлінь, начальникам лікарень звернути увагу на забезпечення своєчасного та якісного виконання доручень, наказів керівництва, а також щодо чіткого дотримання працівниками вимог чинного законодавства при здійсненні своїх завдань . Відповідно до пріоритетних напрямів роботи визначено основні завдання управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини на червень – липень 2023 року.

на фото дві людини на фото - учасники заходу
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux