Безпечність харчових продуктів: крашанки мають бути безпечними
опубліковано 22 квітня 2025 року о 09:21

Світле свято Великдень асоціюється у всіх українців к пасками та крашанками. Через тиждень після великодніх свят зазвичай наступають поминальні дні.

Традиційно багато хто залишає паски та крашанки саме для поминальних днів.

Держпродспоживслужба не рекомендує зберігати варені яйця так довго, оскільки – це швидкопсувний продукт.

Держпродспоживслужба закликає всіх берегти своє здоров’я, не купувати продукти в невідомих місцях та не вживати швидкопсувні продукти після тривалого зберігання!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux