Актуальні питання в роботі управлінь Держпродспоживслужби Закарпаття розглянули на робочій онлайн-нараді
опубліковано 08 грудня 2021 року о 12:54

Під головуванням в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Сніжани Локес днями відбулася робоча онлайн-нарада з керівниками управлінь Головного управління Держпродспоживслужби краю та представниками їх структурних підрозділів. Захід проходив з урахуванням карантинних вимог у режимі відеоконференції. Учасники зібрання обговорили низку актуальних в їх роботі питань.

Зокрема, йшлося про здійснення позапланових перевірок постачальників харчової продукції до шкіл та операторів ринку, що надають послуги у закладах загальної середньої освіти. З цього питання виступив начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Юлій Шимон. Він вкотре нагадав присутнім законодавчі вимоги до організації харчування дітей в освітніх закладах та наголосив на важливості забезпечення школярів якісним харчуванням. Водночас Юлій Шимон зупинився на питанні проведення моніторингу харчових продуктів нетваринного походження при внутрішньодержавному обігу.

Начальник управління держсанепідемнагляду Сергій Шуберт довів учасникам наради нові карантинні правила відповідно до змін, внесених до постанови Кабінету Міністрів України №1236 . При цьому посадовець зауважив, що в першу чергу ці зміни торкнуться невакцинованої частини населення.

Про затвердження Інструкції про службові відрядження у межах України та за кордон розповіла начальник сектору управління персоналом Неля Мандзюк. Вона пояснила зміст поняття службового відрядження, порядок здійснення такої поїздки, поінформувала, що може бути підставою для направлення у відрядну поїздку, і які документи слід для цього оформити. Принагідно виступаюча звернула увагу керівників на терміни повідомлення про здійснення можливого відрядження.

На завершення головний спеціаліст з питань протидії корупції Марина Єсенова повідомила учасникам наради про набрання чинності нових форм декларації та Порядок заповнення і подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. За її словами, до оновленої декларації входить вісімнадцять розділів, у яких суб'єкт декларування зазначає інформацію про себе, членів своєї сім'ї, інших осіб та об'єкти декларування. Вперше у декларантів з’явилася повноцінна заюстована інструкція про те, як правильно заповнювати кожен пункт декларації. Тепер подати декларацію буде ще простіше.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux