Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood проведе вебінари з впровадження системи НАССР у закладах освіти

опубліковано 21 березня 2023

04 квітня 2023, вівторок

Початок о 11:00

05 квітня 2023, середа

Кінець о 11:29


В рамках реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує проведення низки онлайн заходів, присвячених питанням впровадження системи НАССР у закладах освіти:

  • 4 квітня, 11.00-14.00 – для керівників та засновників закладів освіти
  • 5 квітня, 11.00-14.00 – для працівників закладів харчування, розташованих у школах та дитячих садках

Долучайтеся! Більш детально про заходи та посилання на реєстрацію нижче.

ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ТА ЗАСНОВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Вебінар «Організація харчування у їдальнях шкіл та дитячих садків. Виконання вимог харчового законодавства. Розробка та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР»

Будемо обговорювати особливості виконання вимог харчового законодавства для громадського харчування, а саме:

  • Які вимоги харчового законодавства до організації харчування у закладах освіти
  • Які нормативні акти потрібно читати
  • Як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями
  • Як уникнути непотрібних затрат коштів та часу
  • Програми-передумови (гігієнічні вимоги) – хто за що відповідає
  • Особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування
  • Збалансована документація – доказ діяльності та уникнення бюрократичних підходів
  • Чи потрібна сертифікація НАССР

Реєстрація: до 29 березня 2023 р. (до 18:00) за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf94rFKIYhgHj1vrHOsd5_qleBo68pwip1VEU6W6sHrE6ZvKA/viewform?usp=sf_link

ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ, розташованих у школах та дитячих садках

Вебінар «Впровадження НАССР у закладах освіти. Практичні аспекти»

Важливою передумовою ефективності НАССР є знання працівників, які розробляють, впроваджують, вдосконалюють процедури. Запрошуємо працівників взяти участь у навчанні, де будуть розглянуті такі практичні питання:

  • Особливості впровадження гігієнічних вимог та НАССР у закладах громадського харчування
  • Як користуватися розробленими за участі експертів нашого проекту Методичними настановами
  • Як організувати роботу правильно, уникаючи помилок через відсутність знань
  • Програми-передумови (гігієнічні вимоги) – основа НАССР – практичні поради з впровадження
  • Особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування – як виконати вимоги та мінімізувати паперову роботу

Реєстрація: до 29 березня 2023 р. (до 18:00) за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduUsfd1aEel_dibxBoEuYFdhxsszQ9BggkmQqWESUZw6Ig2Q/viewform?usp=sf_link

***

Вебінари проходитимуть на платформі Zoom.

Участь у заходах безкоштовна та за попередньої реєстрації.

Кількість учасників – обмежена, тому не зволікайте!

Обов’язковими до заповнення є лише поля, позначені зірочкою.

До 2 квітня зареєстровані учасники отримають на адресу електронної пошти, вказану в анкеті, дані для приєднання до вебінару та коротку інструкцію для участі.

Під час заходу передбачена можливість задавати питання спікеру. Окрім цього, зареєстровані учасники зможуть надіслати питання заздалегідь (електронною поштою після отримання даних для приєднання до вебінару).

У випадку великої кількості зареєстрованих учасників – організатори залишають за собою право проведення додаткових вебінарів у інші дні, про що буде повідомлено електронною поштою. Тому не зволікайте з реєстрацією. Швидка реєстрація збільшує шанси участі саме у вказані дати.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux