Новини

Ветеринарно-санітарний контроль


Фахівці Держпродспоживслужби Україна протягом 2017 року не допустили до реалізації 454,2 тони недоброякісних продуктів та 6099,4 тон небезпечного м’яса та субпродуктів.

За результатами лабораторних досліджень, із цих 6,5 тис. тон неякісних продуктів харчування 244,1 тони продуктів та 50,9 тон м’яса направлено на знешкодження та знезараження. Також ще 71,2 тони продуктів та 6049 тони м’яса були утилізовані.

Всього впродовж 9 місяців поточного року державними лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи на ринках була проведена ветеринарно-санітарна експертиза 7,7 млн партій продукції тваринного та рослинного походження.

Об’єднання ветеринарної медицини в м. Києві повідомило, що ветеринарно-санітарний контроль постійно здійснюється на 383 підприємствах господарювання міста Києва, що займаються забоєм тварин, переробкою, зберіганням, транспортуванням та реалізацією сировини та продукцією тваринного походження.

Уповноваженими лікарями оглянуто 11264 голів свиней, з них 1,1 т м’ясотуш відправлено на знезараження та утилізацію, 21,627 т небезпечної та неякісної м’ясосировини та субпродуктів не допущено в переробку та реалізацію.




Автор: pressa від 10.11.2017