Держпродспоживслужба та Національний університет фізичного виховання і спорту України уклали Меморандум про партнерство та співробітництво
опубліковано 29 березня 2024 року о 09:00

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Національний університет фізичного виховання і спорту України уклали Меморандум про партнерство та співробітництво. Від імені Держпродспоживслужби документ підписав Голова Сергій Ткачук, від імені університету – ректор Євгеній Імас.

Меморандум укладено з метою сприяння спільним ініціативам, обміну знаннями, ресурсами та досвідом між Держпродспоживслужбою та університетом.

«Останнім часом ми значно посилили співпрацю із закладами вищої освіти, у тому числі в частині реалізації реформи шкільного харчування, яка передбачає, зокрема, популяризацію здорового способу життя серед школярів. Ми домовились з колегами про посилення освітньої і наукової взаємодії в межах пріоритетних завдань, над вирішенням яких працює Держпродспоживслужба. Університет має чимало цікавих напрацювань, які можуть бути використані в системі Держпродспоживслужби. Особливо нам дуже цікава розробка та впровадження спільних програм популяризації здорового способу життя, з акцентом на важливості здорового харчування», - зазначив Сергій Ткачук.

Сторони домовилися, що співпраця буде здійснюватися за широким спектром можливих напрямів. Йдеться, зокрема, про організацію спільних семінарів, конференцій, тренінгів. Також у документі вказано про проведення спільних інформаційних кампаній та заходів з популяризації здорового способу життя та фізичної культури.

«Національний університет фізичного виховання і спорту України є соціально відповідальним, і ми чудово розуміємо, що наші наукові і освітні можливості мають повноцінно використовуватися на благо держави, суспільства, народу. Ми прагнемо розвивати наше партнерство з Держпродспоживслужбою у багатьох напрямах. Зокрема – в контексті реалізації урядового експериментального проекту, зосереджуючись на інтеграції ветеранів війни до цивільного життя через освіту, спорт, та реабілітацію. Окрім цього, ми спільно працюємо над покращенням освіти та широкої обізнаності в сфері здорового харчування, особливо в аспектах спортивної дієтології» - зазначив Євгеній Імас.

У церемонії підписання також взяли участь науково-педагогічні працівники університету, відповідальні працівники Держпродспоживслужби, представники громадськості.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux