Що необхідно знати країнам, які прагнуть здійснювати експорт харчових продуктів тваринного походження на ринок ЄС? Яка процедура оцінки країни-експортера з боку Європейської Комісії, що входить до сфери аудиту і що відбувається після звітування про його результати? На ці та багато інших питань дають відповідь відеоролики, підготовлені Генеральним Директоратом з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів Європейської Комісії (DG «SANTE»).
Посилання за лінком
У першому відео подається основна інформація про аудити, що проводяться з боку Європейської Комісії щодо дотримання країнами-експортерами (операторами ринку, компетентними органами тощо) встановлених вимог.
У другому - відомості про сферу аудиту, а також роботу, що проводиться поза сферою;
У третьому глядачам пояснюються процедури планування аудиту, підготовки до нього та його проведення.
Наступний відеоролик розповідає про звітування, про аудит, моніторинг та відстеження виконання рекомендацій.
П’ятий відеоролик роз’яснює вимоги до харчових продуктів тваринного походження, що висуваються з боку ЄС.
Наступне відео ознайомлює глядача з деякими відомостями про функціонування Генерального Директорату з питань охорони здоров'я та безпечності харчових продуктів Європейської Комісії.