Міністр Мінекономрозвитку Ігор Петрашко представив колективу Держпродспоживслужби нову очільницю
опубліковано 06 листопада 2020 року о 19:37

Сьогодні 06 листопада 2020 року Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко разом з заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергієм Глущенком представили колективу Держпродспоживслужби нового Голову Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів. Владиславу Магалецьку (Рутицьку).

Під час вітального виступу Ігор Петрашко наголосив про важливість ефективної діяльності Держпродспоживслужби у цей непростий для нашої країни час. Зокрема, він відзначив багаторічний досвід роботи Владислави Магалецької в аграрному секторі, її фаховість у сфері корпоративного управління, Також він висловив сподівання, що нова очільниця Служби зможе ще ефективніше розвинути міжнародну співпрацю з країнами, в які експортується та імпортується продукція, посилити реалізацію державної політики в сфері ветеринарної медицини, фітосанітарії, контролю за безпечністю та якістю харчових продуктів, а також захисту прав споживачів.

Окрім того Ігор Петрашко подякував Ользі Шевченко за її активну та результативну роботу за час тимчасового виконання обов’язків Голови Держпродспоживслужби.

У свою чергу, Сергій Глущенко додав, що призначення нового очільника Служби було довгоочікуваним і нарешті ми отримали високофахового, професійного керівника. Зокрема він зазначив, що перед Держпродспроживслужбою наразі стоїть досить багато завдань, які потрібно виконувати.

У ході свого виступу Владислава Магалецька подякувала пану Міністру та всім присутнім за висловлену довіру та пообіцяла гідно реалізовувати державну політику України. Зокрема, вона додала, що одним з основних завдань є не тільки примножити здобутки Служби, а й вивести роботу органу на якісно новий рівень.

«Я досить вимоглива як до самої себе, так і до оточуючих. Я не обіцяю вам, що це буде легко, адже перед службою стоять досить непрості завдання, але я впевнена, що ми зможемо все реалізувати, якщо наша з вами робота буде чіткою та злагодженою і спільними зусиллями ми покажемо відмінні результати роботи нашої Служби» - додала Владислава Магалецька.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux