Оголошення

Новини

У Києві встановлено жорсткий контроль за безпечністю харчових продуктів


У Києві встановлено жорсткий контроль за безпечністю харчових продуктів, що виробляються та перебувають у обігу в столиці.

  У зв’язку з цим розпочато широку інформаційно-роз’яснювальну роботу серед усіх суб’єктів господарювання в м. Києві. До заходів залучені фахівці ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, метрологічного нагляду, санітарно-епідеміологічного нагляду та захисту споживачів.

З метою недопущення погіршення епідемічної ситуації та забезпечення киян та гостей столиці безпечними продуктами харчування та якісними послугами, було прийнято рішення щодо проведення аудиту роботи  комунальних підприємств, які організовують та проводять на території м. Києва ярмаркові заходи та агропромислових ринків КП «Володимирський ринок» та КП «Бесарабський ринок» КП «Житній ринок», на предмет дотримання вимог чинного законодавства в галузі безпечності харчових продуктів, санітарного та епідемічного благополуччя населення, захисту прав споживачів та метрології.

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві просить суб’єктів господарювання, що здійснюють обіг харчових продуктів,  провести аудит в своїх організаціях та чітко дотримуватись чинного законодавства.

Зазначений захід дасть змогу забезпечити мешканців м. Києва та гостей столиці безпечними та якісними продуктами.

Інформаційно-роз’яснювальну роботу розпочато з КП «Бесарабський ринок».
























 





Автор: pressa від 14.07.2017