Новини

Нарада з питань безпечності харчових продуктів


26 червня 2017 року в приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, за адресою : вул. Волинська, 12, відбувся семінар-нарада з питань безпечності харчових продуктів.

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії – Курята Н.В., розповіла про навчальний візит у Швейцарії.

Під час інспекції з офіційним інспектором ветеринарної служби кантону Берн відвідала сімейну ферму на 80 голів. Інспектор керувався чек-листом з переліком підконтрольних пунктів щодо дотримання гігієнічних вимог у первинному виробництві тваринницької продукції, зокрема доїння, годівлі, лікування та переміщення. Також побували на невеликій сироварні, основним виробництвом якої є традиційний швейцарський сир Емменталер, що виготовляється з сирого молока.

Фахівець відділу протиепізоотичної роботи Кіт А.А. в навчальному процесі проінформувала трудовий колектив про показники безпечності харчових продуктів, а саме: хлібобулочних, молочних, м’ясних, рибних та інші. Обговорювалися способи та методи контролю якості, вимоги до реалізації, здійснення перевірок.










Автор: pressa від 26.06.2017