Новини

Результати діяльності Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві за І квартал 2017 року


28 квітня 2017 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві відбулося перше засідання знов сформованої колегії Держпродспоживслужби в м. Києві за результатами роботи за 1 квартал 2017 року за участю начальників Управлінь, начальників відділів, начальників самостійних структурних підрозділів (відділів, секторів); головних спеціалістів та інших працівників усіх структурних підрозділів.

Учасники наради заслухали та обговорили доповіді керівників структурних підрозділів Головного управління про роботу підрозділів в галузі ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів, сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, захисту прав споживачів, реєстрації та обліку машин в агропромисловому комплексі.

Відмічено, що Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві виконує визначені функції та повноваження, напрацьовує досвід, забезпечує постійну співпрацю та інформаційно-методичний супровід суб’єктів господарювання, щоденно підтверджуючи відповідність вимогам і вітчизняного суспільства.

Після аналізу діяльності та обговорення проблемних питань було окреслено завдання служби на 2017 рік, а саме:
  • Забезпечення належного виконання плану основних протиепізоотичних заходів на 2017 рік.
  • Проведення навчання з уповноваженими лікарями ветеринарної медицини Об'єднання ветеринарної медицини в м. Києві, з питань дотримання операторами ринку загальних гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами та отримання експлуатаційних дозволів.
  • Приймання участі в реалізації проекту програми співпраці "влада-споживач-підприємець", з метою розвитку співробітництва між Київською міською радою, виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) та організаціями, відповідальними за практичне виконання споживчого законодавства, інформування, освіту та розв’язання конфліктів, пов’язаних зі скаргами споживачів.
  • Здійснення контролю за дотриманням ветеринарно-санітарних правил при реалізації продукції тваринного і рослинного походження, на виконання наказів Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві від 28.02.2017 №250, від 03.03.2017 №267.

Окрема увага була приділена необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед операторів ринку харчових продуктів щодо отримання експлуатаційного дозволу та необхідності реєстрації потужностей, а також щодо обов’язку впровадження системи НАССР.

За результатами засідання роботу Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві за І квартал 2017 року визнати задовільною.










Автор: pressa від 28.04.2017