Новини

З нагоди річниці Держпродспоживслужби, 6 квітня 2017 року відбудеться нарада працівників Держпродспоживслужби в м. Києві з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів.


6 квітня 2016 року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба), відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, офіційно розпочала здійснення покладених на Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів постановою Кабінету Міністрів України від 2 вересня 2015 р. № 667 “Про затвердження Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів” функцій і повноважень Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів, Державної санітарно-епідеміологічної служби (крім функцій з реалізації державної політики у сфері епідеміологічного нагляду (спостереження), що припиняються, а також функцій із здійснення метрологічного нагляду, державного контролю (нагляду) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін; здійснення державного нагляду (контролю) у сфері туризму та курортів; із захисту прав споживачів виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; державного нагляду (контролю) у сферах охорони прав на сорти рослин, насінництва та розсадництва.

На сьогоднішній день в Головному управлінні Держпродспоживслужбі в м. Києві працюють 140 спеціалістів за всіма напрямками, які мають вчені ступені ветеринарних, біологічних, медичних наук.

Початок: 10:00

Місце проведення: Держпродспоживслужба в м. Києві (вул. Некрасівська 10/8)

Доповідачі: начальник відділу контролю в сфері торгівлі, робіт та послуг Управління захисту споживачів – Мазепа І.Ю., начальник метрологічного відділу Управління захисту споживачів – Ліхачов В.А., заступник начальник відділу санітарної охорони території – Байраченко Д.О., провідний лікар ветеринарної медицини відділу організації протиепізоотичної роботи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії – Кіт А.А., директор регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в м. Києві та Київській області – Лагута Г.В.





Автор: pressa від 05.04.2017