Новини

Проект «Вдосконалення системи контролю харчових продуктів в Україні» розпочинає проведення серій семінарів з питань НАССР та роботи операторів ринку


Проект Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю харчових продуктів в Україні» розпочинає проведення двох серій семінарів.

Перший семінар проводитиметься для інспекторів Держпродспоживслужби, які минулого року успішно склали іспит аудиторів НАССР. Навчання будуть присвячені особливостям розробки, впровадження та перевірок процедур, заснованих на принципах HACCP, для продуктів нетваринного походження.

Участь у другому семінарі братимуть оператори ринку – представники малих і середніх підприємств. На семінарах розглядатимуться новинки в харчовому законодавстві, питання здійснення офіційного контролю операторів ринку, права та обов'язки компетентного органу та операторів ринку та практичні аспекти.

Навчання проходитиме у дев’яти пілотних регіонах та м. Києві.

Перший семінар розпочався сьогодні, 28 лютого, у Харкові, і він орієнтований на державних інспекторів із Донецької, Луганської та Харківської областей. 1 березня проводитимуться навчання для малих і середніх операторів ринку харчових продуктів цих регіонів, а 2 березня - семінар у Полтаві для державних інспекторів із Полтавської та Черкаської областей.



Автор: admin від 28.02.2017