Статті

Семінар для спеціалістів молочної галузі «Підвищення безпечності, якості, конкурентоспроможності молочних продуктів. Гармонізація законодавчо-нормативної бази згідно вимог ЄС»

Відбувся семінар для спеціалістів молочної галузі «Підвищення безпечності, якості, конкурентоспроможності молочних продуктів. Гармонізація законодавчо-нормативної бази згідно вимог ЄС». В семінарі взяв участь голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Лапа В.І.. З  доповіддю «Щодо надання послуг у сфері ветеринарно-санітарного контролю» виступила  перший заступник директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи  Новожицька Ю.М. 



Автор: admin від 15.04.2016





  

Відеорепортаж